Snel geleverd
Wij pakken uw bestelling snel in,
dan heeft u deze spoedig in huis
Uit voorraad leverbaar
Vele trapspijlen en sierspijlen
Uit voorraad leverbaar
Winkelwagen
0 artikel(en)
Afrekenen »
Uw webshop voor

Trapspijlen en sierspijlen

  • Snel geleverd
    Wij pakken uw bestelling snel in,
    dan heeft u deze spoedig in huis
  • Uit voorraad leverbaar
    Vele trapspijlen en sierspijlen
    Uit voorraad leverbaar

Verzending & Retouren

ALGEMEEN

Wij adviseren u langs te komen in onze werkplaats/showroom. Dan kunt u alle modellen sierspijlen komen bekijken. Wilt u spijlen combineren dan kunnen wij voor u een "proef-hekje" samenstellen met leuning en onderregel en daartussen de door u gewenste combinatie van spijlen. Uiteraard geven wij u daarin ook graag advies.

Wij geven graag uitleg over bevestiging/montage en zijn niet aansprakelijk voor de evt. schade door ondeugdelijk gebruik van onze sierspijlen en traponderdelen. 

U kunt ons altijd bellen/mailen/appen voor advies.

 

VERZENDING

Wij willen u er op attenderen dat wij niet verantwoordelijk/aansprakelijk zijn voor schade en of verlies en diefstal door derden (bijv. PostNL) bij verzending.

Wij adviseren zelf alles af te halen in onze werkplaats te Opmeer. Dit kan evt. ook 's-avonds en in het weekend. Wel even bellen van te voren 0618154376.

 

RETOUREN

Check bij aankomst van uw pakket altijd meteen de inhoud en meld onvolkomendheden direct, maar zeker binnen 14 dagen. Dan proberen wij uw opmerkingen zo spoedig mogelijk en goed af te handelen.

Mocht u, om wat voor reden, niet tevreden zijn met uw aankoop, kunt u uw deze aan ons retourneren, (retourneren binnen 14 dagen in originele verpakking en onbeschadigd,na tel.contact.) U bent zelf verantwoordelijk voor de verzending en kosten. Meld uw retourzending altijd per mail info@sierspijlen.nl bij ons o.v.v. uw ordernummer.

bestellingen na 14 dagen worden door ons niet meer retour genomen