Snel geleverd
Wij pakken uw bestelling snel in,
dan heeft u deze spoedig in huis
Uit voorraad leverbaar
Vele trapspijlen en sierspijlen
Uit voorraad leverbaar
Winkelwagen
0 artikel(en)
Afrekenen »
Uw webshop voor

Trapspijlen en sierspijlen

  • Snel geleverd
    Wij pakken uw bestelling snel in,
    dan heeft u deze spoedig in huis
  • Uit voorraad leverbaar
    Vele trapspijlen en sierspijlen
    Uit voorraad leverbaar

Privacy policy

 

Op 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. Deze nieuwe Europese privacywet biedt een betere bescherming van de persoonsgegevens.

 

Wij hebben gegevens van u ontvangen via onze webwinkel, een e-mail, bericht of telefoon/app. Hiermee informeren wij u verder over hoe wij met deze persoonsgegevens omgaan. Door het plaatsen van een bestelling, geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens. De gevraagde gegevens hebben wij nodig voor het afhandelen van uw bestelling. De betaling wordt verwerkt in een externe afgeschermde betaalomgeving. Alle gegevens welke wij gebruiken en opslaan worden beveiligd.

 

Wij doen er alles aan om uw persoonlijke informatie veilig en volgens de regelgeving te beschermen. U krijgt op verzoek inzage in de vastgelegde persoonsgegevens en mag eisen dat deze gegevens worden verbeterd of verwijderd.

 

Wij hopen u hiermee een helder beeld te hebben gegeven van onze werkwijze en beleid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij dat natuurlijk graag.